Mijn filosofie

Afscheid nemen is een moeilijke en verdrietige aangelegenheid. Een mooi afscheid kan troost bieden. Het is een moment om stil te staan bij al die momenten en herinneringen die het leven van de overledene bijzonder maakten.

Iedereen beleeft een afscheid op zijn eigen manier. Zo heeft ook een ieder zijn of haar eigen wensen over het In Memoriam. Wat past bij de één, past niet persé bij de ander. Daarom vind ik het belangrijk om het levensverhaal van de overledene te schrijven naar de wensen van de nabestaanden. Een In Memoriam hoeft dus niet persé een levensverhaal te zijn die begint bij de geboorte en eindigt bij het overlijden, maar dit kan wel. Door het In Memoriam te schrijven naar de wensen van de overledene en de nabestaanden, zal de uitvaart een gedenkwaardig afscheid worden.

Omdat iedereen zijn eigen wensen en gedachten heeft bij een afscheid, bespreken we vooraf in detail hoe u het afscheid in wilt richten. Wat wilt u vertellen en heeft u speciale wensen. Dit alles werk ik uit tot een In Memoriam waarin ik uw verhaal en dat van de overledene vertel.

Ook voor degene die weet dat hij of zij binnenkort zal overlijden, bied ik de mogelijkheid om samen het levensverhaal op te schrijven en uit te spreken op de dag van de uitvaart.

Heeft u een vraag?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag
naar boven